We are operating as usual. Shop safely & with ease on FABRIKA. Find out more!
Bestsellers
Sort by
Show result

Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!.

We are MALAYSIAN SELLER

POS
dalam 1-2 hari bekerja

Pelbagai pilihan saiz M - 3XL !

Cutting SLIM FIT

PM jika berminat untuk join TEAM DROPSHIP KAMI

Product information
Gender: Men
Occasion: Daily,Casual,Dating , Gift ,Function, Event, Kenduri Kahwin,Office,Hari Raya
Material: Polyester
Pattern Type: Printed
Style: Casual
Sleeve length: Short Sleeve
Fit: Slim Fit
Thickness: Standard
Made In: China
How to wash: Hand wash Cold,Hang or Line Dry

Suggestion: Please get 1 size bigger than your normal size / Sila ambil 1 saiz lebih besar daripada saiz normal yang anda pakai

What you get: 1 * Men Casual Short Sleeve Shirt

RM45.00
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!.

  • Cutting SLIM FIT!

  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami.

  • Baju design ni tengah trending 2019 .rugi kalau tak beli .

  • Boleh dipakai untuk pergi dating , kenduri , event , jalan2 ,pergi beraya atau pakai bila nak pergi berjumpa dengan bakal mertua.hehe

  • Beli banyak Dan dapatkan coin & voucher cashback

  • Sila ambil saiz 1 lagi besar daripada saiz normal yang anda biasa pakai

  • Baju ni slim fit dengan badan,kalau ada yang perut lebih tu dinasihatkan amek 2 saiz lagi besar

  • Jika tak pasti nak ambil saiz apa.sila tanya dulu ya

  • Sila tengok saiz chart sebelum order

  • Barang ni Preorder

RM80.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!.
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POSdalam 1 - 2 Hari Bekerja
  • Pelbagai pilihan saiz M - 5XL !
  • Cutting SLIM FIT
  • PM kami jika anda berminat untuk menjadi TEAMDROPSHIP KAMI
  • Product information
  • Gender: Men
  • Occasion: Daily,Casual,Dating , Gift ,Function, Event, Kenduri Kahwin,Office,Hari Raya
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Sleeve length: Short Sleeve
  • Fit: Slim Fit
  • Thickness: Standard
  • Made In: China
  • Suggestion: Please get 1 size bigger than your normal size / Sila ambil 1 saiz lebih besar daripada saiz normal yang anda pakai
RM85.00
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!.

  • Cutting SLIM FIT!

  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami.

  • Baju design ni tengah trending 2019 .rugi kalau tak beli .

  • Boleh dipakai untuk pergi dating , kenduri , event , jalan2 ,pergi beraya atau pakai bila nak pergi berjumpa dengan bakal mertua.hehe

  • Beli banyak Dan dapatkan coin & voucher cashback

  • Sila ambil saiz 1 lagi besar daripada saiz normal yang anda biasa pakai

  • Baju ni slim fit dengan badan,kalau ada yang perut lebih tu dinasihatkan amek 2 saiz lagi besar

  • Jika tak pasti nak ambil saiz apa.sila tanya dulu ya

  • Sila tengok saiz chart sebelum order

RM80.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!.
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 2 Hari Berkerja
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL !
  • Cutting SLIM FIT
  • Product information
  • Gender: Men
  • Occasion: Daily,Casual,Dating , Gift ,Function, Event, Kenduri Kahwin,Office,Hari Raya
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Sleeve length: Short Sleeve
  • Fit: Slim Fit
  • Thickness: Standard
  • Made In: China
RM85.00
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!.

  • Cutting SLIM FIT!

  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami.

  • Baju design ni tengah trending 2019 .rugi kalau tak beli .

  • Boleh dipakai untuk pergi dating , kenduri , event , jalan2 ,pergi beraya atau pakai bila nak pergi berjumpa dengan bakal mertua.hehe

  • Beli banyak Dan dapatkan coin & voucher cashback

  • Sila ambil saiz 1 lagi besar daripada saiz normal yang anda biasa pakai

  • Baju ni slim fit dengan badan,kalau ada yang perut lebih tu dinasihatkan amek 2 saiz lagi besar

  • Jika tak pasti nak ambil saiz apa.sila tanya dulu ya

  • Sila tengok saiz chart sebelum order

RM80.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!.
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POSdalam 1 - 2 Hari Bekerja
  • Pelbagai pilihan saiz M - 5XL !
  • Cutting SLIM FIT
  • PM kami jika anda berminat untuk menjadi TEAM DROPSHIP KAMI
  • Occasion: Daily,Casual,Dating , Gift ,Function, Event, Kenduri Kahwin,Office,Hari Raya
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Sleeve length: Short Sleeve
  • Fit: Slim Fit
  • Thickness: Standard
  • Made In: China
  • Suggestion: Please get 1 size bigger than your normal size

 

RM85.00
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!.

  • Cutting SLIM FIT!

  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami.

  • Baju design ni tengah trending 2019 .rugi kalau tak beli .

  • Boleh dipakai untuk pergi dating , kenduri , event , jalan2 ,pergi beraya atau pakai bila nak pergi berjumpa dengan bakal mertua.hehe

  • Beli banyak Dan dapatkan coin & voucher cashback

  • Sila ambil saiz 1 lagi besar daripada saiz normal yang anda biasa pakai

  • Baju ni slim fit dengan badan,kalau ada yang perut lebih tu dinasihatkan amek 2 saiz lagi besar

  • Jika tak pasti nak ambil saiz apa.sila tanya dulu ya

  • Sila tengok saiz chart sebelum order

RM80.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!.
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 2 Hari Berkerja
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL !
  • Cutting SLIM FIT
  • Product information
  • Gender: Men
  • Occasion: Daily,Casual,Dating , Gift ,Function, Event, Kenduri Kahwin,Office,Hari Raya
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Sleeve length: Short Sleeve
  • Fit: Slim Fit
  • Thickness: Standard
  • Made In: ChinaSuggestion: Please get 1 size bigger than your normal size / Sila ambil 1 saiz lebih besar daripada saiz normal yang anda pakai

 

 

RM85.00
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!.

  • Cutting SLIM FIT!

  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami.

  • Baju design ni tengah trending 2019 .rugi kalau tak beli .

  • Boleh dipakai untuk pergi dating , kenduri , event , jalan2 ,pergi beraya atau pakai bila nak pergi berjumpa dengan bakal mertua.hehe

  • Beli banyak Dan dapatkan coin & voucher cashback

  • Sila ambil saiz 1 lagi besar daripada saiz normal yang anda biasa pakai

  • Baju ni slim fit dengan badan,kalau ada yang perut lebih tu dinasihatkan amek 2 saiz lagi besar

  • Jika tak pasti nak ambil saiz apa.sila tanya dulu ya

  • Sila tengok saiz chart sebelum order

RM80.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 3 Hari Berkerja
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!
  • BANYAK PILIHAN DESIGN sehingga 53JENIS !
  • Cutting REGULAR!
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Occasion: Daily,Casual,Function, Event, Kenduri Kahwin, Office,pakai semasa dating ,boleh juga semasa nk pergi jumpa bakal mertua
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Made In: China
RM85.00
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!.

  • Cutting SLIM FIT!

  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami.

  • Baju design ni tengah trending 2019 .rugi kalau tak beli .

  • Boleh dipakai untuk pergi dating , kenduri , event , jalan2 ,pergi beraya atau pakai bila nak pergi berjumpa dengan bakal mertua.hehe

  • Beli banyak Dan dapatkan coin & voucher cashback

  • Sila ambil saiz 1 lagi besar daripada saiz normal yang anda biasa pakai

  • Baju ni slim fit dengan badan,kalau ada yang perut lebih tu dinasihatkan amek 2 saiz lagi besar

  • Jika tak pasti nak ambil saiz apa.sila tanya dulu ya

  • Sila tengok saiz chart sebelum order

RM80.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 3 Hari Berkerja
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!
  • BANYAK PILIHAN DESIGN sehingga 52 JENIS !
  • Cutting SLIM FIT!
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Occasion: Daily,Casual,Function, Event, Kenduri Kahwin, Office,pakai semasa dating ,boleh juga semasa nk pergi jumpa bakal mertua
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Fit: Slim Fit
  • Made In: China
  • Suggestion: Please get 1 size bigger than your normal size

 

RM80.00
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!.

  • Cutting SLIM FIT!

  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami.

  • Baju design ni tengah trending 2019 .rugi kalau tak beli .

  • Boleh dipakai untuk pergi dating , kenduri , event , jalan2 ,pergi beraya atau pakai bila nak pergi berjumpa dengan bakal mertua.hehe

  • Beli banyak Dan dapatkan coin & voucher cashback

  • Sila ambil saiz 1 lagi besar daripada saiz normal yang anda biasa pakai

  • Baju ni slim fit dengan badan,kalau ada yang perut lebih tu dinasihatkan amek 2 saiz lagi besar

  • Jika tak pasti nak ambil saiz apa.sila tanya dulu ya

  • Sila tengok saiz chart sebelum order

RM80.00
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!.

  • Cutting SLIM FIT!

  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami.

  • Baju design ni tengah trending 2019 .rugi kalau tak beli .

  • Boleh dipakai untuk pergi dating , kenduri , event , jalan2 ,pergi beraya atau pakai bila nak pergi berjumpa dengan bakal mertua.hehe

  • Beli banyak Dan dapatkan coin & voucher cashback

  • Sila ambil saiz 1 lagi besar daripada saiz normal yang anda biasa pakai

  • Baju ni slim fit dengan badan,kalau ada yang perut lebih tu dinasihatkan amek 2 saiz lagi besar

  • Jika tak pasti nak ambil saiz apa.sila tanya dulu ya

  • Sila tengok saiz chart sebelum order

RM80.00