We are operating as usual. Shop safely & with ease on FABRIKA. Find out more!
RM80.00
Kemeja Batik Lelaki Kemeja Bunga Shirt Batik Code-63
Price RM80.00
Brand No Brand
Size (L x W x H) 30 cm x 15 cm x 3 cm
Availability 6
Shipping Fee
Brunei Darussalam Starting from RM39.60
Size
1 left
3 left
2 left
Quantity
Description
Highlight
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!.

  • Cutting SLIM FIT!

  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami.

  • Baju design ni tengah trending 2019 .rugi kalau tak beli .

  • Boleh dipakai untuk pergi dating , kenduri , event , jalan2 ,pergi beraya atau pakai bila nak pergi berjumpa dengan bakal mertua.hehe

  • Beli banyak Dan dapatkan coin & voucher cashback

  • Sila ambil saiz 1 lagi besar daripada saiz normal yang anda biasa pakai

  • Baju ni slim fit dengan badan,kalau ada yang perut lebih tu dinasihatkan amek 2 saiz lagi besar

  • Jika tak pasti nak ambil saiz apa.sila tanya dulu ya

  • Sila tengok saiz chart sebelum order




 

Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!.

Cutting SLIM FIT!

PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami.

Baju design ni tengah trending 2019 .rugi kalau tak beli .

Boleh dipakai untuk pergi dating , kenduri , event , jalan2 ,pergi beraya atau pakai bila nak pergi berjumpa dengan bakal mertua.hehe

Beli banyak Dan dapatkan coin & voucher cashback

Sila ambil saiz 1 lagi besar daripada saiz normal yang anda biasa pakai
Baju ni slim fit dengan badan,kalau ada yang perut lebih tu dinasihatkan amek 2 saiz lagi besar
Jika tak pasti nak ambil saiz apa.sila tanya dulu ya



terima kasih sebab support !

#BAJUKEMEJA #SHORTSLEEVE #DESIGNLAWA #BAJUBARU #BAJUKEMEJALENGANPENDEK #LENGANPENDEK #KEMEJAFORMEN #BAJU #DESIGNCANTIK #KEMEJACANTIK #SHIRT #SIMPLESHIRT #SIMPLE #NEWSHIRT #HOTITEM #TREND2019 #KEMAJALAWA #BAJU2019

What's in the box

- 1 x Kemeja Batik Lelaki Kemeja Bunga Shirt Batik

 

Comment